prvasajt
prvasajtПредставници Градске општине Обреновац обишли су данас фирму ,,Master code” и заједно са ,,Help” фондацијом донирали персоналне рачунаре и лаптопове. Помоћ у виду еконмских грантова додељује се привредницима Обреновца чије су фирме оштећене у мајским поплавама 2014. године.

 
Више од 250 привредника је до сада добило помоћ захваљујући сарадњи са фондацијама ENECA, IDC, HELP и Фондацијом „Ана и Владе Дивац”  и Европском Унијом.
 
Члан Већа градске општине Обреновац Предраг Јовановић рекао је да је овај вид помоћи преко потребан како би сви привредници на нормалан начин наставили своје делатности. 
 
drugalap
 
– Упорно смо инсистирали да опрема која долази до наших привредника буде што квалитетнија.   У наредном периоду односно до Нове године око 50 нових гранотва биће додељено привредницима који помоћ до сада нису добили. Захваљујем се канцеларији Европске Уније која је све то финансирала а ми ћемо покушати да у наредном периоду уђемо развојне пројекте како би могли да добијемо још један круг помоћи. Представници фондације ,,Help” заказаће састанке са привредницима који ће добити помоћ како би успели да виде шта је то од опреме потребно како би унапредили своје пословање. Позивам људе да буду још мало стрпљиви и да ћемо за 3 месеца комплетан посао завршити на обострано задовољство – казао је Јовановић.
 
Горан Мијаиловић из фирме ,,Master code” захвалио се за помоћ Градској општини Обреновац и свим донаторима који су помогли да се привреда опорави што пре.