sajtmala

sajtmalaУдружење грађана ,,Lex national” уз подршку Дивац омладинског фонда, Канцеларије за младе Градске општине Обреновац и програма УСАИД-а расписује конкурс за најбољу фотографију на инстаграму са тагом: #INSTAOBRENOVAC.

Планирано је да победник кога ће одлучити стручни ликовни савет ЈП СКЦ Обреновац уз помоћ чланова удружења, добије комплете карата за базене, док ће сви остали учесници учествовати у великој групној изложби у галерији СКЦ-а у Обреновцу,

Тема конкурса је Обреновац али у целини, територија општине са свим својим приградским и сеоским насељима. Све што асоцира на Обреновац дозвољене су све врсте фотографије није важно да ли су аматерске или професионалне што и неће бити један од критеријума већ колико је креативно урађена фотографија.
Како би учествовали потребно је да се постави фотографију са тагом #instaobrenovac или да се на већ постављену фотографију постави исти таг.
За изложбу ће бити контактирани сви који су прошли селекцију како би доставили најквалитетнију резолуцију својих фотографија због квалитета изложбе.
КОНКУРС ЈЕ ОТВОРЕН ДО 15-ТОГ ОКТОБРА 2016.