predstava mala 1
predstava mala 1У четвртак, 22. септембра, са почетком у 20.30 часова, у позоришној сали Спортско-културног центра „Обреновац” биће изведена представа „Хамлета у селу Мрдуша Доња”. Представу ће извести Поетски театар Центра за очување традиције и културе „ТЕНТ”. 

Свето Добријевић, представник Центра за очување традиције и културе „ТЕНТ”, рекао је да се центар увек радо одазива хуманитарним акцијама.
 
– Имамо част и обавезу да овом представом иницирамо и подстакнемо сва остала удружења и аматерске ствараоце, а и све друге професионалце, којима је уметност начин живота. Желимо да се укључе и фирме и предузећа, јер ако нам је икада потребна солидарност и човечност то је сад – рекао је Добријевић и најавио да ће до краја године бити одржан хуманитарни концерт за Фонд „Иван Батинић”. 
 
Члан Већа градске општине Обреновац Обрад Исаиловић изјавио је да општина Обреновац пружа подршку овој хуманитарној акцији.
 
predstava mala 2
– Захваљујемо се Поетском театру за организовање ове акције и позивам све Обреновчане да дођу, како би на прави начин пружили помоћ Фонду „Иван Батинић” – казао је Исаиловић.
 
Влада Батинић, испред Фонда за помоћ оболелима од тешких и ретких болести „Иван Батинић”, подсетио је удружење постоји 5 година и да је кроз велики низ акција показана права сврха њиховог деловања. 

Улаз на представу је 250 динара. Карте ће се продавати на благајни Дома културе. Свако ко купи карту добиће уплатницу са бројем жиро рачуна Фонда „Иван Батинић” како би могао да уплати одређени износ и помогне раду фонда. 
 
{youtube}cNBs1ULpcOM{/youtube}