aaaaaigormadjionicar

Представа за децу Игор мађионичар и чаробан пакетић” биће одржана у суботу, 17. септембра, у позоришној сали ЈП СКЦ „Обреновац” са почетком у 12.00 сати.

Мађионичар Игор Трифунов је наш најуспешнији илузиониста новије генерације. Током последњих неколико година учествовао је на бројним међународним конгресима и фестивалима у Европи. На VII Конгресу балканских мађионичара 2010. године освојио је Гранд при”, у Марибору 2011. и на Конгресу аустријских мађионичара у Бечу 2012. освојио је прво место, у Италији – Абано терме 2013. године друго место, а на Европском првенству 2014. шесто место. У италијанском граду Риминију, на Светском првенству мађионичара 2015. године, освојио је четврто место у најтежој области – манипулацији. Запажени су његови наступи на Међународном фестивалу магије „Magialdia” у Шпанији, а у Француској након великог успеха у Паризу, пет пута је наступио пред француском публиком у Рену. Након тога имао је два наступа на Фестивалу илузије и визуелних уметности у градићу Монтенсон крај Париза. Својим мајсторијама задивио је публику на Фестивалу магије у Блекпулу у Енглеској, у Будимпешти у Мађарској. на Шестом међународном фестивалу модерне магије у Чешкој, као и на Међународном фестивалу позоришног циркуса у Румунији.

После бројних гостовања на престижним европским фестивалима, Игор осваја Далеки исток. По први пут наш светски признат илузиониста наступио је у Таипеиу, главном граду Тајвана, на једном од највећих фестивала магије у овом делу света, након чега су уследили бројни позиви за гостовања у Кореји, Јапану, Малезији и Кини. На Међународном фестивалу магије у Јужној Кореји Игор Трифунов је проглашен за најбољег забављача.
Мађионичар Игор долази у Обреновац директно са гостовања у Јапану.

Цена улазнице је 250 динара. Благајна је отворена од 7.30 до 20.00 сати, а на дан представе од 10.00 до 12.00 сати. Додатне информације се могу добити на 064/8374-330.

{youtube}K_rrJfzBJc0{/youtube}