Untitled

UntitledЈавно предузеће Спортско-културни центар „Обреновац” поднело је кривичну пријаву против двоје запослених због основане сумње да су злоупотребили службени положај, финансијски оштетили то предузеће и на тај начин себи прибавили против правну имовинску корист.

 
В.д. директора ЈП СКЦ „Обреновац” Иван Јегоровић рекао је на конференцији за новинаре да је истрага трајала месец дана и да је она показала да су одређене улазнице продаване по вишој цени.
 
– Благајнице су набављале корист од 146 динара по карти. Колико је то на дневном, месечном и годишњем нивоу не желимо да нагађамо, сачекаћемо да се истрага доведе до краја. Такође, овог лета су се на базенима појавиле карте које су раздужене још 2014. године. На све ово су се појавиле карте које уопште не постоје у нашем систему. Те карте су продаване на базенима и наши суграђани су обманути, а нанета је и штета нашем јавном предузећу – казао је Јегоровић.
 
Запослене које ће бити кривично гоњене дуго година су део колектива ЈП СКЦ „Обреновац”. Поред кривичне пријаве биће покренут и дисциплински поступак који ће трајати по Закону о раду до изјашњења запослених против којих се овај поступак води.
 
{youtube}Dgph8s1vJms{/youtube}