20160715 123003

20160715 123003Данас су започети радови на спајању пута између месних заједница Трстеница и Стублине. Захваљујући сарадњи савета ове две месне заједнице пут у Ашковића крају биће повезан са путем у Дубрави.

Значај овог пута је веома велики за све мештане, па је из савета месних заједница упућена захвалност Градској општини Обреновац и Граду Београду. 
 
Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић рекао је да ово једна од централних саобраћајница која је веома важна за територију целе општине. Он је том приликом најавио изградњу деонице Дражевац – Вранић, а целокупан пројекат урађен је како би општина била добро повезана квалитетним саобраћајницама. 
 
Градски секретар за саобраћај Душан Рафаиловић рекао је да је деоница на којој се изводе радови дугачка 1,5 км. 
 
– Овим асфалитарањем скрајућемо пут у дужини од неких 15 километара. Мештани знају колико је велики значај овог пројекта. Захваљујући доброј сарадњи Градске општине Обреновац и Града Београда добијамо велики број нових путева који мештани захтевају од руководства општине. Управо на тај начин је и препознат вишегодишњи проблем мештана из овог краја – додао је Рафаиловић. 
 
Екипе Јавног предузећа „Београд пут” завршиле су припремне радове и деоница ће бити завршена чим временски услови буду бољи.

{youtube}6UACuma3dGM{/youtube}