sljivice kanalizacija

sljivice kanalizacijaЈуче је у Београду потписан уговор о почетку радова на изградњи канализационе мреже у насељу Шљивице. Пројекат се спроводи у сарадњи Градске општине Обреновац и Дирекције за грађевинско земљиште и изградњу Београда. 

Председник Скупштине градске општине Обреновац Мирко Вранешевић изразио је задовољство пошто су све службе у Обреновцу биле врло ангажоване у припреми документације и најавио пројектовање канализационе мреже у Баричу.
 
– Имали смо веома коректног и ангажованог партнера на овом пројекту, а то је Дирекција за грађевинско земљиште и изградњу Београда. Обећали смо сваке недеље по један пројекат. Сведоци смо да имамо лето какво грађани Обреновца не памте. На сваком кораку се могу видети грађевинске машине и радови се изводе пуним интензитетом. 410 милиона динара је овог лета опредељено за радове у Обреновцу. Наш следећи корак је расписивање тендера за насеље Браће Југовић. Завршићемо и све пројекте канализације које смо започели у сеоским месним заједницама. Сви ови пројекти су значајни и због заштите животне средине – рекао је Вранешевић.
 
Реализацију пројекта изградње канализационе мреже вршиће компанија Bauwesen” из Лазаревца. 
 
{youtube}h9jsq9XuyWY{/youtube}