20160610 215212

20160610 215212У оквиру пројекта нове јавне расвете у општини Обреновац, синоћ су у Пољанама у Јањића крају пуштене у рад нове уличне сијалице. Осим нове расвете, у селу Пољане изведени су радови на асфалтирању струганим асфалтом пута у дужини од 300 метара. 

– Идеја нам је да уз ове три сијалице наставимо радове на ширењу мреже. Морамо се борити за овај део села, пошто овде има више од десет кућа – изјавио је председник Савета месне заједнице Пољане Зоран Ранковић.
 
Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић рекао је овом приликом да подједнака посвећеност мора постојати према сваком засеоку и сваком домаћинству.
 
– На 1000 места у Обреновцу обезбедили смо 1000 нових сијалица широм свих месних заједница и широм центра града. Наша жеља је да повећамо сигурност и подигнемо квалитет живота на виши ниво у овим местима – казао је Чучковић.
 
Директор Јавног предузећа за изградњу Обреновца Милан Марошанин додао је ово само почетак радова на рационализацији и побољшању јавне расвете у Обреновцу.
 
– Радови се настављају у свим месним заједницама и свака од њих ће добити квоту по којој ће се радитт у наредном периоду. Очекујемо пуну активност на територије целе општине како би што више места урадили – казао је Марошанин. 
 
Нова јавна расвета биће постављена у Стублинама, а затим и у другим селима. 
 
{youtube}miE–MYLwQU{/youtube}