stubline11

stubline11На путу ка Златића крају у Стублинама данас су почели први радови на асфалтирању овог некатегорисаног пута. Из Јавног предузећа за изградњу Обреновца најављују да ће у току ове грађевинске сезоне бити урађено 100 оваквих путева.

Радови на некатегорисаним путевима део су оперативног плана Јавног предузећа за изградњу Обреновца и радови на овој деоници би требало да буду готови наредне недеље.
 
Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић рекао је да су се грађани на изборима определили за то да се инфраструктура у селима више не ради политички, већ да се за радове опредељује у складу са постојећим потребама.
 
– Веома је битно се квалитет живота у овом крају подигне на виши ниво. Потребан нам је јасан четворогодишњи план, важно је да грађани знају да ли ће се путеви уопште радити, а не кад. Нових 100 саобраћајница које смо најавили биће урађене у свакој месној заједници – рекао је Чучковић.
Председник Савета месне заједнице Стублине Петар Петровић изјавио је да је динамика радова у овој месној зајединици настављена предвиђеним планом.

stubline111

 
– Данас почињено асфалтирање пута дужине 440 метара. Следећи радови се односе на постављање уличних светиљки и постављање струганог асфалта. Овај пут се чека више од деценију и по реакцији мештана се види да су веома задовољни. На обострано задовољство настављамо радове широм Стублина и верујемо да ће у наредном периоду и школа добити воду за пиће – изјавио је Петровић.
 
Након завршетка ових радова машине се селе у Месну заједницу Уровци.
 
{youtube}Gour8CfFX70{/youtube}