timba

timbaПлесно удружење „Тимба“ из Обреновца ће у суботу, 18. јуна, трећи пут за редом бити једини представник Обреновца на овогодишњој манифестацији Београдски латино маратон, која ће се одржати на Тргу републике.

Ова манифестација се по седми пут одржава у Београду и представља један од највећих плесних догађаја у Србији, окупљајући најбоље плесне парове и представнике око 30 плесних школа из Београда, Србије и Европе, који ће у центру града извести најатрактивније кореографије популарних латино и шоу плесова.

Плесно удружење „Тимба“ ће овог пута дати свој допринос „Urban dance miks“ кореографијом – мешавином хип хоп, reggaeton и dancehall ритма, а 10. јула ће и уз ритмове салсе представити Обреновац на престижном Међународном плесном фестивалу „Hungarian summer salsa festival“ у Мађарској, на Балатону. 

„Тимба“ је једино удружење које се бави овим плесним стиловима у Обреновцу, а можете им се прикључити на плесној вечери у оквиру програма „Обреновачко лето“, које ће се одржати 7. јула на платоу испред Дома културе.

{youtube}QX5C_GxPJ7w{/youtube}