ARSENIK mali

ARSENIK maliАрсеник и старе чипке” је комад класичне америчке литературе који је своју популарност код шире јавности постигао захваљујући истоименом филму Френка Капре у којем је главну улогу играо Кери Грант. У адаптацији коју ће обреновачка публика моћи да види, прича се одвија у Бруклину, у кући три сестре са чудним навикама у коју долази сестрић Мортимер који се управо оженио.

Брачну идилу и породично весеље прекида сазнање о чудним ископавањима у подруму, леш господина Хоскинса и непредвиђена посета још једног члана породице Брустер.

Расплет ове породичне драме у комичном маниру можете видети у премијерном извођењу Паско омладинске трупе у четвртак, 9. јуна, у 20.00 часова, у Галерији ЈП Спортско-културни центар Обреновац”.

Улоге тумаче: Александар Бранковић, Оливера Јовичић, Нина Мићиновац, Анђела Димитријевић, Бојана Радевић, Кристина Арсенијевић, Анастасија Марјан и Исидора Кораћ. Костим: Зорица Хранисављевић, сценографија и реквизита Јелисавета Вићић, шминка Ана Ненадић, адаптација сценарија, избор музике и реализација Јелена Луетић.

Цена карте је 200 динара.

{youtube}XVEE76AVDMg{/youtube}

{youtube}PvlysX1DQjM{/youtube}