VUL 2204 Small

VUL 2204 SmallРадови на санацији пута Дражевац-Мислођин приводи се крају. Њих су обишли представници Градске општине Обреновац и Јавног предузећа за изградњу Обреновца.

 Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић рекао је да ће се наставити са развојем инфратсртуктуре и развојем села. 

– Пут Мислођин – Дражевац је за нас од највећег значаја и трудићемо се да га завршимо у рекордном року. Квалитет радова је на високом нивоу, саобраћајница је шира и далеко безбеднија него што је била. Нећемо на овоме стати. Чим се временски услови стабилизују настављамо са асфалтирањем по обреновачким селима, мањих сокака и улица. До краја године ћемо имати, као што смо и обећали, нових 100 сабраћајница у Обреновцу, поред 100 које смо већ завршили пре избора. Развој и напредак нашег Обреновца биће циљ у наредних 1500 дана, и ми смо већ данас на неколико градилишта како би то и доказали на делу – казао је Чучковић. 

VUL 2222 Small

 Директор Јавног предузећа за изградњу Обреновца Милан Марошанин рекао је да очекује да ће до краја године свих 17,5 километара пута бити реконструисано. 

– Радови на реконструкцији пута Мислођин – Степојевац, који пролази кроз кроз месне заједнице Јасенак и Дражевац,  почели су пре десетак дана. Очекујемо да се у току ове недеље заврше припремни радови за асфалтирање. Ове радове финансира ЈП Путеви Србије”, што је са радовима које је финансирала општина Обреновац, довело до тога да ћемо имати реконструисаних 10,5 километара пута, у ширини од 5,5 метара и са банкинама од по пола метра. Очекујемо наставак радова до краја године и реконструкцију свих 17,5 километара пута Мислођин – Степојевац – најавио је Марошанин. 

{youtube}HEk5-KBK4AU{/youtube}