VUL 2217

VUL 2217Радови на приступној саобраћајници до нове зграде Центра за социјални рад се приводе крају. 

Председник Скупштине градске општине Обреновац Ђорђе Комленски рекао је да ће Обреновац у најскорије време добити нов и модеран Центар за социјални рад.

– Радови на приступној саобраћајници до зграде Центра за социјални рад се завршавају. Као што смо и обећали грађани Обреновца ће све своје потребе које се односе на Републички фонд за пензијско-инвалидско осигурање, Републички фонд за заштиту здравља, Центар за социјални рад и Националну службу за запошљавање моћи да заврше у једној згради. Ово је, да подсетим, једина и највећа буџетска инвестиција коју је Министарство за рад, борачка и социјална питања обезбедила Обреновцу и износи преко 120 милиона динара. Сматрамо да је то објекат који ће грађанима Обреновца много значити. Зграда је нова, модерна и функционална, а при том у потпуности опремљена. За неколико дана примиће своје прве кориснике – најавио је Комленски.
 
VUL 2215
Мирко Вранешевић, заменик председника Градске општине Обреновац, подсетио је да је до сада у путну инфраструктуру у Обреновцу уложено скоро двеста милиона динара.
 
– У току су радови на овој саобраћајници, а комлпетну инвестицију је обезбедио Град Београд, тачније Дирекција за изградњу града Београда. Вредност ове инвестиције је осам милиона динара. У склопу ове приступне саобраћајнице дужине двеста метара предвиђено је 18 нових паркинг места за кориснике Центра за социјални рад, као и девет нових уличних сијалица. У другој фази радова предвиђено је да се ради завршни слој асфалта и продужење улице. Она ће бити кружног облика што ће омогућити још паркинг места и алтернативни излаз на улицу Вука Караџића – казао је Вранешевић.
 
VUL 2224
 
{youtube}_gYBpvsmFLw{/youtube}