Спортско-културни центар Обреновац” упућује јавни позив визуелним уметницима да предложе радове за откуп, на основу Конкурса за финансирање уметничких дела из области визуелних уметности за 2016. годину, који је расписало Министарство културе и информисања Србије.

СКЦ позива уметнике да доставе понуду за највише 2 своја дела, која не смеју бити старија од 5 година, а могуће је конкурисати и за дело у настајању. У случају да се ради о делу у настајању, потребно је доставити детаљан опис, као и детаљно разрађен буџет пројекта.

У прилогу треба доставити: радну биографију, репродукције понуђених радова, каталошке податке (назив дела, техника, димензије, година настанка), цену дела и контакте (адреса, број телефона, е-маил, веб сајт). Понуде слати у електронској форми на kultura@obrenovac-info.co.rs, најкасније до 12. априла 2016. године. Сва питања и информације могу се добити путем телефона уреднице ликовног и књижевног програма Марије Вуковић Бисерко, 064/8322-486.

Комисија СКЦ Обреновац” ће одабрати радове за Конкурс Министарства културе и информисања за финансирање уметничких дела из области визуелних уметности за 2016. годину.

Јавни позив СКЦ Обреновац” можете преузети овде.

Конкурс Министарства културе и информисања можете погледати овде.

Понуде слати до 12. априла 2016. године.

{youtube}Iii7yzFwnP8{/youtube}