01
01У суботу, 27. фебруара, Дечји хор Круна од нота” наступио је у Великој сали Задужбине Илије М. Коларца у Београду у оквиру Београдског Шопен фестаХор се представио трима композицијама: Гласник, Узнемирена река и Жеља из Шопеновог опуса број  74. Сјајна и убедљива интерпретација пољског романтичара ни овог пута није оставила београдску публику равнодушном.
 
Београдски Шопен фест је интернационална културно-образовна манифестација чију реализацију подржавају: амбасаде Републике Пољске и Швајцарске у Београду, Министарство културе Републике Србије, Секретаријат за културу града Београда, градске општине Врачар и Стари град, Представништво Републике Српске у Србији и РЦ Београд-Стари град.
 
02
Истог дана, након концерта на Коларцу, Круна од нота” је на београдској ТВ Храм снимала музичке спотове и емисију у оквиру серијала Хорски моменти.
 
Градска општина Обреновац је делимично помогла у организацији превоза деце до Београда. Хорски певачи, пуни утисака и нових инспирација, спремају се за престојеће музичке походе.