VUL 7032

VUL 7032Градска општина Обреновац и Јавно предузеће за изградњу Обреновца почели су са извођењем радова на уређењу некатегорисаних и атарских путева на територији целе општине. Радови се изводе на више локација, а асфалтирање улице у Великом Пољу обишао је данс председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић.

Он је том приликом рекао да се са завршетком реконструкције централних градских улица прешло на радове по месним заједницама.

– Сва села у Градској општини Обреновац добиће по неколико нових модерних саобраћајница са квалитетном подлогом и адекватном дебљином асфалта. То ће учинити да ова села остану са дечацима и девојчицама и у наредним деценијама. Да они не напуштају своја села, да не напуштају Обреновац, већ да имају адекватне услове за живот у свим деловима нашег града. Рок за завршетак радова је два месеца, а након тога настављамо исти посао и током лета. Замолио бих грађане да уколико на оваквим саобраћајницама постоје имовинско правни проблеми, да се договоре са комшијама, да дају сагласност у суду, како не би неки делови остали без асфалта. Асфалт до сваке куће је јасна политика општина Обреновац и заснована је на томе да смо великим уштедама усели да реконструишемо два главна пута, пут Грабовац Бањани и Дражевац Мислођин. То је рађено прошле године, а ове године радимо путеве и улице које значе грађанима по свим месним заједницама – казао је Чучковић.
 
VUL 6984 
Милан Марошанин, директор Јавног предузећа за изградњу Обреновца, рекао је да се са радовима почело прошле недеље.
 
– Протекле недеље смо почели радове на појачаном одржавању некатегорисаних путева. Први радови су били у Мислођину и сада настављамо у Великом Пољу, Стублинама, Трстеници и свим осталим месним заједницама. Битно је да се ради у договору са саветима месних заједница и са њиховим одлукама – казао је Марошанин.
 
Горан Maрковић, заменик председника Савета месне заједнице Велико Поље, рекао је да се ради још неколико деоница у Великом Пољу и да се Савет руководио правилом да се раде улице које користи највећи број становника. 
 
{youtube}JTdqgios7_o{/youtube}