VUL 2043

VUL 2043У Клубу пензионера у Обреновцу данас је обележен Дан љубави. Четрнаест парова који су чланови Клуба пензионера је том приликом прославило четрдесет и више година брака. Брачни пар Видановић су рекордери који су прославили 55 година брака. 

Радојица Видановић је рекао да су свих 55 година провели прелепо.

– Имамо петоро унучади, двоје праунучади и ја не тражим од живота више ништа до тога да сачекамо 75 година брака и дијамантску свадбу, па после може да буде како хоће. Када смо се узели моја супруга није имала ни 17 година. То је била лепа љубав која и данас траје. Брак је тешка ствар, али ако сте искрени онда проблема нема – казао је Видановић.
 
VUL 1985
Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић захвалио се на позиву на свечаност.
 
– Велико ми је задовољство што сам присуствовао овој великој свечаности. Први утисак који сам стекао када сам ушао је да сви парови изгледају феноменално и није ми јасно како и када су се узели, јер сви изгледају младолико. То је доказ да су једни о другима добро бринули и желим им да дуго остану у доброј форми, да имају довољно енергије и здравља у будућности. Нас је академик Антоније Ђорђевић на факултету учио да је највећа сличност на свету између љубави и струје. Ни љубав ни струја се не виде оком, а покрећу цео свет. Данас се та љубав осетила у Клубу пензионера и ови људи су показали да је љубав као енергија неуништива. Они су прави пример како се очувањем породичних вредности даје пример млађима – казао је Чучковић.
 
{youtube}HgnZblMGLJE{/youtube}