VREME JE ZA GRUDVANJE plakat

VREME JE ZA GRUDVANJE plakatФилм Време је за грудвање!” биће приказан у галерији Спортско-културног центра Обреновац” 13. и 14. фебруара у 17.00 сати.

Заснован на популарном канадском дечјем играном филму Пас који је зауставио рат”, филм Време је за грудвање!” допадљива је анимирана породична комедија о нади и пријатељству, која истражује замршене односе међу децом, као и њихов ентузијазам и солидарност у игри. Бави се, такође, темом сукоба и супарништва, као и последицама које они остављају у различитим ситуацијама на дечју свест.

Са више од милион продатих улазница само током прве две недеље приказивања, ова комедија је проглашена најгледанијим анимираним филмом у историји највеће канадске покрајине Квебек.

У жељи да се разоноде током зимског распуста, деца из забаченог и снегом прекривеног села одлучују да организују масовну грудванијаду”. Једанаестогодишњаци, Лука и Софија, постају генерали” сукобљених страна. Софија, која се тек доселила у место, жели да покаже свом супарнику да су и девојчице способне да воде битке. Али, оно што је започело као дечја играрија убрзо постаје прави рат, јер Лука своју улогу доживљава све озбиљније. Луда забава окончава се трагичним догађајем, а Лука на крају признаје свој удео у томе. Осмех се међутим, враћа на лица малишана кад се договоре да заједничким снагама нападну снежну тврђаву и сруше је до темеља, уместо што ће се борити једни против других.

Режија: Жон Франсоа Пулио, Франсоа Брисон.
Трајање: 80 минута.
Режија синхронизације: Никола Булатовић.
Гласови у синхронизацији: Вук Булатовић, Миа Трифуновић, Никола Тодоровић, Уна Лакићевић.

Цена улазнице је 250 динара.