VUL 9715

VUL 9715Након уређења и проширења саобраћајнице на местима предвиђеним за аутобуска стајалишта у улици Краља Александра, иста су и постављена.

Мирко Вранешевић, заменик председника Градске општине Обреновац, рекао је да је идеја да се комплетан аутобуски и теретни саобраћај преусмери из улице Краља Петра Првог на обилазницу.

– Крајем године пустили смо у саобраћај нову градску аутобуску линију 914. Тада смо најавили да ћемо комплетан теретни и аутобуски саобраћај преусмерити на улицу Краља Александра. Радови на асфалтирању стајалишта су при крају и путари ће обележити стајалишта и она ће бити у функцији. План је да се стајалиште у Краља Петра Првог измести на ова два нова стајалишта у улици Краља Александра. У прво време нећемо преусмерити аутобуски сабраћај на ову деоницу, све док се не спроведе акција обавештавања и информисања грађана. Та акција ће трајати месец дана, а улица Краља Петра Првог ће бити безбеднија за ученике Прве обреновачке основне школе и Техничке школе – додао је Вранешевић. 
 
{youtube}ffBQAEZnwTg{/youtube}