upravnikovanje flajer-01

upravnikovanje flajer-01Градска општина Обреновац обележава Дан општине 20. децембра. Овај датум је значајан јер је тада услишена молба Палежана упућена Књазу Милошу  да се њихова варош прекрсти у Обреновац, а датум озваничења новог имена, 20. децембар, се слави као Дан Обреновца. 

Поводом обележавања Дана општине у недељу, 20. децембра, у Соколском дому, у 12.00 часова биће одржана Свечана академија.

 У 19.00 часова, у Соколском дому, биће изведена представа Управниковање”. Представа је поклон општине грађанима Обреновца. 

Представа Управниковање” је комедија Душана Јанковића, тренутно једног од најперспективнијих младих писаца, о нама и реалним ситуацијама са којима се сусрећемо у свакодневном животу.

Сигурно сте бескрајно чекали свој ред на шалтерима поште, банака, општина, да бисте завршили најједноставнији посао.Сада је време да се заједно са глумцима у овој представи не нервирате, већ бескрајно забавите, препознате и насмејете од срца.

У Управниковању” за то су задужени: Милорад Дамјановић, Кристина Раденковић, Маријана Мићић и Јована Стипић.

Грађани бесплатне карте за представу могу преузети на благајни у Спортско-културном центру Обреновац”. Радно време благајне: понедељак – среда 7.30 – 15.30 и четвртак – петак 10.00 – 18.00 часова. 

{youtube}_UJUXdzJqrU{/youtube}