VUL 2936

VUL 2936Основна школа „Јован Јовановић Змај” прославила је данас 56. рођендан. Директорка школе Вера Ђорђевић рекла је да је цела недеља посвећена обележавању Дана школе.

– Централну приредбу смо, као и увек, организовали у холу школе. Обзиром да је наша школа велика и имамо преко 1.500 ученика, деца желе да учествују у програму. Учитељи и наставници су вредно радили са децом и припремили забаван програм. Овај дан школе, као и сваке године, обележавају и радови. Успели смо да завршимо важан посао, а то је да завршимо фасаду на комплетној згради. Пуно тога је урађено и унутар саме школе. Уредили смо фонтану, а улазе проширили како би повећали безбедност деце у школи. Успели смо да средимо и део зграде који се слегао након поплаве и због кишне канализације. Предстоји нам да уредимо спрат који је до сада користила ОШ „Љубомир Аћимовић”. Такође, следеће године нас очекује уређење школског дворишта и игралишта за децу – казала је Вера Ђорђевић.
 
VUL 2947
 Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић честитао је Дан школе свим ученицима и запосленима.
 
– Заиста сам задовољан како ова школа данас изгледа, али и све образовне институције у нашем граду, укључујући и средње школе и предшколску установу – рекао је Чучковић.
 
VUL 2923
 Олга Миросављевић, чланица Већа градске општине Обреновац, рекла је да је данас добијена грађевинска дозвола за изградњу фискултурне сале у истуреном одељењу Основне школе „Јован Јовановић Змај” у Звечкој.
Прослави Дана школе присуствовао је шеф Делегације Европске Уније у Србији Мајкл Девенпорт, заменик председника општине Обреновац Мирко Вранешевић, садашњи и бивши ученици и запослени.
 
{youtube}dZdnriPCz38I{/youtube}