VUL 2471

VUL 2471Аеродром „Никола Тесла” био је домаћин привредницима из Обреновца који су, предвођени замеником председника општине Обреновац Мирком Вранешевићем и председником Привредне коморе Београда Миливојем Милетићем, присуствовали презентовању резултата и планова београдског аеродрома.

На аеродрому „Никола Тесла” у Београду планира се повећање капацитета за 20%, те ће се у наредне две године уложити 20.2 милиона евра, и тим поводом је одржан састанак на коме се говорило о могућој сарадњи са обреновачким привредницима.

Раша Ристивојевић, извршни директор АД Аеродром „Никола Тесла”, је приликом сусрета рекао: 

– Ова посета је у организацији обреновачке општине и Привредне коморе Београда. Ми смо се прошли пут одазвали на идеју да посетимо привреднике Обреновца и сада смо направили узвратну посету. Мислим да је то јако добро, јер је важно да укључимо све привреднике из Обреновца у могућност да конкуришу на нашим јавним набавкама и да се укључе у градњу аеродрома.

Миломир Поповић, из Предузетничког центра Обреновца, је нагласио да су приликом посете добили више информација у вези проширења капацитета аеродрома. 

– Нашли смо интерес да се у наредном периоду појавимо као референтне фирме за квалитетан рад. Очекивања предузетника су да се поштујући Закон о јавним набавкама добијемо значајне послове у оквиру овога што је најављено – рекао је Поповић.

VUL 2468

Председник Привредне коморе Београда Миливоје Милетић казао је да се комора бори за свако радно место и за послове домаћих фирми. 

Заменик председника општине Обрнеовац Мирко Вранешевић је истакао да општина отвара врата нашим привредницима где год су могућности и ингеренције општине.

– Желимо да им омогућимо да учествују заједно или одвојено на различитим тенедерима и конкурсима која расписују јавна предузећа. Надамо се да ћемо имати изузетну сарадњу и да ћемо имати конкретне резултате – додао је Вранешевић.  

{youtube}gKr5MNmYgC0{/youtube}