1699009 bvk m

1699009 bvk mЕкипе „Београдског водовода и канализације” изводиће радове на хлорисању и ванредном испирању водоводне мреже у општинама Обреновац и Лазаревац. Због наведених радова доћи ће до прекида у водоснабдевању насеља Баљевац од среде, 16. септембра, у 8.30 сати до петка, 18. септембра, до 12 сати. 

Из „Београдског водовода и канализације” саопштавају да су за најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене ауто-цистерне које ће се налазити на улазу у насеље Баљевац. Након радова може доћи до краткотрајног замућења воде, па се моле потрошачи да претходно припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе. Екипе „Београдског водовода” ће се трудити да радове обаве у што краћем року. Радови на испирању водоводне мреже у општинама Обреновац и Лазаревац обезбедиће да вода на чесмама потрошача и даље буде задовољавајућег квалитета.

Све додатне информације могу се добити у Контакт центру овог предузећа на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.

Извор: Беоинфо