aaaaaskcvozilo1

aaaaaskcvozilo1ЈКП „Паркинг сервис“ данас је уступило Спортско-културном центру „Обреновац“ аутомобил марке „Fiat Scudo 1.9 TD Furgon“ за рад као наставак прошлогодишње помоћи која је уследила после јавне лицитације службених возила.

Аутомобили и теретна возила, која нису продата на јавној лицитацији поклањана су јавним и непрофитним институцијама за помоћ у обављању њихове основне делатности, о чему је и у овом случају реч.

Тим поводом, директор ЈКП „Паркинг сервис“ Андрија Чупковић изразио је своје задовољство и истако важност колегијалних односа, посебно што је у питању предузеће које је са територије прошлогодишњег поплављеног подручја.

– Обреновац је после поплава претрпео велику материјалну штету, али је и потврдио колико смо као људи и као предузећа сложни, када је најтеже. Иако је већ много учињено да се стање у овој општини врати на пређашни ниво и квалитет живота, веома је важно да помоћ буде стална и континуирана, зато се радујем што је „Паркинг сервис“ у прилици да помогне. Одричући се свих права над овим аутомобилом, наше предузеће препушта возило на самостално управљање СКЦ „Обреновац.“ – додао је Чупковић.

aaaaaskcvozilo2

Петар Јовичић директор ЈП СКЦ Обреновац“ је тим поводом рекао:

– Овај великодушни гест и поклон, биће нам од неизмерне помоћи и користи. Значајна средства смо уложили у обнављање Обреновца после поплава и настављамо у том смеру. Драго нам је да је „Паркинг сервис” препознао наш труд и рад – казао је Јовичић. 

Извор: http://parking-servis.co.rs/