aaaaavenecuela

aaaaavenecuelaСиноћ је у оквиру манифестације „Обреновачко лето” отворена ревија венецуеланског филма. Oтварању је присуствовала и амбасадорка Венецуеле Диа Надер де Ел Андари.

Приликом обраћања присутнима њена екселенција Диа Надер де Ел Андари напоменула је да јој је велико задовољство и част што је у Обреновцу.
 
– Вечерас имате прилику да осетите део Венецуеле овде. Цео живот сам била револуционарка и борим се против империјализма и цео свој живот сам радила и сарађивала са различитим земљама широм света. Желим да вам поручим да су наша влада и народ уз вас, ми до сада нисмо признали, а надам се и да нећемо признати Косово као независну државу и тај проблем се мора решити унутар граница Србије. Желим вам да уживате у ових седам филмова које смо вам припремили и да се боље упознате са народом Венецуеле кроз седму уметност – казала је Диа Надер де Ел Андари. 
 
Заменик председника Градске општине Обреновац Мирко Вранешевић рекао је да велику захвалност дугујемо њеној екселенцији Диа Надер де Ел Андари.
 
– Велику захвалност дугујемо амбасадорки Венецуеле Диа Надер де Ел Андари која се лично заложила да се донира седам филмова који ће се приказати током манифестације Обреновачко лето” – казао је Вранешевић. 
 
{youtube}9R_g5B0pN9k{/youtube}