У улици Александра Аце Симовића почели су радови на асфалтирању у дужини од 300 метара, од насеља Дудови до раскрснице са Немањином улицом. Радове изводи предузеће „Београдпут” у сарадњи са Градом Београдом.

Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић заједно са својим замеником Мирком Вранешевићем  обишао је данас радове и том приликом рекао:
 
– Апелујем на Обреновчане да у овој и у наредној недељи имају стрпљења и разумевања за оволики број радова, како би све саобраћајнице вратили у пређашње стање. То је јако битан посао за нас и ми се нећемо зауставити док га не завршимо, односно да све поремећаје изазване поплавом вратимо на ниво који задовољава све техничке услове.

Мирко Вранешевић, заменик председника градске општине Обреновац, је рекао да се размишља и о санацији других улица.
 
– Мислим на улице Љубомира Ненадовића, Ђачког батаљона, као и на попречне и централне градске улице. Пре свега очекујемо завршетак тендера за улицу Ђачког батаљона и почетак радова на водоводној мрежи која иде том улицом. У среду, 24. јуна, почињу радову у улици Краља Петра Првог на деоници у дужини од 500 метара. Та је јако оптерећена саобраћајница и ставили смо је у приоритет и она ће комплетно машински бити пресвучена новим слојем асфалта – казао је Вранешевић. 
 
Вредност радова је око 10 милиона динара.
 
{youtube}gsmCFE-dA5k{/youtube}