Одлуку о расписивању и спровођењу јавног конкурса за именовање директора Јавног комуналног предузећа Обреновац” из Обреновца можете погледати овде.
Оглас о јавном конкурсу за именовање директора Јавног комуналног предузећа Обреновац” из Обреновца на период од четири године можете погледати овде.

Одлуку о расписивању и спровођењу јавног конкурса за именовање директора ЈКП “Водовод и канализација” Обреновац можете погледати овде.
Оглас о јавном конкурсу за именовање директора ЈКП “Водовод и канализација” Обреновац на период од четири године можете погледати овде.

Одлуку о расписивању и спровођењу јавног конкурса за именовање директора Јавног предузећа Пословни простор” Обреновац можете погледати овде.
Оглас о јавном конкурсу за именовање директора Јавног предузећа Пословни простор” Обреновац на период од четири године можете погледати овде

Одлуку о расписивању и спровођењу јавног конкурса за именовање директора Јавног предузећа за изградњу Обреновца можете погледати овде.
Оглас о јавном конкурсу за именовање директора Јавног предузећа за изградњу Обреновца на период од четири године можете погледати овде.

Огласи су објављени у Сл. гласнику РС” у петак, 20.02.2015. године, а у дневном листу Данас у суботу, 21.02.2015. године.