VUL 4515
VUL 4515Данас су у Спортско-културном центру Обреновац” потписани уговори са спортским клубовима који су укључени у програм Еко динар”. Програм обухвата плаћене чланарине за сву децу узраста од 10 до 18 година која се налазе у такмичарском процесу, а програм у потпуности финансира општина Обреновац.  

Иван Јегоровић, помоћник председника Градске општине Обреновац, рекао је да су сви уговори потписани.

– Уговори са свим клубовима који учествују у програму бесплатног тренинга су потписани и тај програм се успешно наставља. Немамо више препрека, тако да програм може да се одвија на најбољи могући. Мало смо каснили због самих процеудра које су биле неопходне, али најбитније је да је реализација овог програма настављена. Ја се надам да ће се са исплатом чланарина кренути следеће недеље, што ће клубовима помоћи да усмере средства на развој својих клубова, систем такмичења или инфраструктуру. У прораму учествује преко 2000 деце у 43 клуба и то је оно што нас радује, јер смо пре три године имали само хиљаду малишана – казао је Јегоровић.
 
Иван Лазаревић из Фудбалског клуба Дубоко” је истакао значај овог програма за спортске клубове.

– Нама као клубу овај програм бесплатног тренинга пуно значи, али он пре свега значи родитељима који неће плаћати чланарину својој деци, јер ће она потпуно бесплатно тренирати фудбал у нашој школи – казао је Лазаревић.
 
{youtube}miLhHxO3Zms{/youtube}