Заменик градоначелника Београда Андреја Младеновић и представници Градске општине Обреновац присуствовали су данас у згради  ЈКП “Водовод  и канализација” донацији возила Амбасаде Индије овом предузећу и предузећу ЈКП “Обреновац”.

Уговор о донацији, коју су обезбедили  “Махиндра” и предузеће “Агропанонка” из Новог Сада, у име општине Обреновац потписао је председник општине Мирослав Чучковић. Укупна вредност возила је 33.000 евра.

Андреја Младеновић је овом приликом захвалио Амбасади Индије и компанијама “Махиндра” и “Агропанонка” на овој донацији.

– У питању је донација једног трактора и џипа, који ће омогућити да наша два предузећа ЈКП “Обреновац” и ЈКП “Водовод  и канализација” у Обреновцу квалитетније раде – рекао је Младеновић и додао да сматра да је врло важно да се јавним предузећима на овај начин помогне, како би им се омогућио бољи рад у наредном периоду.

Амбасадорка Индије Нариндер Чаухан навела је да је Влада Индије одлучила да помогне људима из Обреновца и из других градова у Србији погођеним поплавама са донацијом од 100.000 долара и додала да је данашња донација почетак партнерства између Обреновца и Индије.

Уручењу донације присуствовали су и заменик преседника општине Обреновац Мирко Вранешевић, представници “Махиндре” Јозе Ебенезер и Ангело Молфета и генерални директор предузећа “Агропанонка” Драгољуб Своња.

Мирко Вранешевић, заменик председника Градске општине Обреновац, рекао је да свака донација много значи.

– Данас је амбасадорка Индије Нариндер Чаухан испред своје земље донирала два возила која ће нашим комуналним предузећима јако значити у даљем раду: Наиме, ради се о трактору са приколицом и џипу, произвођача Махиндра. И даље нам је приоритет обнова Обреновца и свакодневно радимо на прикупљању помоћи за грађане – рекао је Вранешевић.

Такође, овом приликом амбасадорка Индије је донирала и књиге Библиотеци “Влада Аксентијевић” у Обреновцу.

{youtube}gTWF1sQ_O5U{/youtube}