У општини Обреновац у току је извођење радова на уређењу некатегорисаних путева. Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић обишао је радове у Месној заједници Мала Моштаница.

Он је том приликом рекао да се раде и други послови који нису у вези са обновом града од последица поплава. 

– Иако је викенд ангажовали смо се како би се уредили некатегорисани путеви у свим месним заједницама у нашој општини. Иде нам на руку лепо време. Ово је посао који је планиран и који се ради календарски у другом тренутку, али је најбитније да ће он бити завршен пре почетка лоших временских прилика. Ми до сада нисмо уређивали атарске путеве у овој количини. Само у Малој Моштаници се паралелно ради на 11 локација, као и у другим месним заједницама. Развој Обреновца и завршетак других пројеката који нису уско у вези са обновом су нешто чиме ћемо се бавити у будућности – казао је Чучковић. 
 
 
Председник Савета месне заједнице Мала Моштаница Иван Лазаревић рекао је да ће у наредна четири дана бити урађено 11 деоница у овој месној заједници.
 
– Мала Моштаница није страдала као неке друге месне заједнице, али нам је инфраструктура јако оштећена због саме конфигурације терена. Улагање у уређење путева је јако значајно за ову месну заједницу. Раније се радило само машински, а сада се преко слоја туцаника ставља тампон који продужава век само путу. Укупна дужина који се насипа је преко 5500 метара и радиће се на санацији око 200 метара асфалтираног пута који је оштећен услед клизишта – рекао је Лазаревић.
 
{youtube}dOKQAVK83h4{/youtube}