Данас је у згради Градске општине Обреновац потписан уговор о донацији компаније “Кика” овој општини. У име општине уговор је потписао председник општине Мирослав Чучковић, а у име компаније Александар Павићевић.

Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић захвалио се на овој вредној донацији.

– Јако је значајно рећи да ово није прва и једина донација компаније “Кика”. Они су још од првог дана уз Обреновчане који су били збринути у колективним центрима, где су им обезбедили покриваче, душеке и кревете. Такође, ова компаниај ће донирати намештај и за куће које гради Фондација “Блиц” и које су у завршној фази. У овом пакету помоћи који долази у Обреновац значајан део је одвојен за бебе. Ова помоћ ће се делити у складу са правилником које је усвојило Веће градске општине Обреновац. Више пута сам поновио да је најгора ствар да се Обреновчани осете као да је неправда на сцени и да прави људи не добијају помоћ. Чињеница је да је преко 2000 људи добило неку врсту додатне помоћи – казао је Чучковић. 

Александар Павићевић из компаније “Кика” рекао је да је вредност донације преко 4.300.000 динара, а да су донирани кревети, душеци и постељина. 

– До сада се нисмо јавно експонирали, али смо од првог дана уз Обреновчане. Донирали смо прихватним центрима душеке, ћебад, прекриваче и све што је било потребно. Од првог дана одобравамо у нашим робним кућама попуст на целокупан асортиман од 20 процената, једино је потребно да купац донесе потврду из општине. Надам се да ће ова, као и све претходне, али и оне будуће донације макар мало олакшати живот грађанима који су претрпели велике штете у мајским поплавама – рекао је Павићевић.

Заменик председника Градске општине Обреновац Мирко Вранешевић истакао је да је ово само једна у низу акција која се спроводи како би се санирале последице мајских поплава. 

{youtube}ERLp2oKAS7Y{/youtube}