У Немањиној улици у Обреновцу почели су радови на санацији штете настале на коловозу током мајских поплава. У току је извођење радова на уклањању асфалта.

Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић обишао је данас радове на овој деоници. Радове изводи “Предузеће за путеве Београд”, а средства је обезбедила Влада Републике Србије.

– Успели смо да издејствујемо да Влада финансира обнову улица које су највише страдале у поплави. Данас су почели радови у Немањиној улици, а наставиће се на још неколико улица у граду. Замолио бих становнике Немањине улице да уколико имају видљива потонућа у својим двориштима и улегнућа тамо где им пролази канализациона мрежа, да то и пријаве Јавном комуналном предузећу ”Водовод и канализација” како би им те проблеме решили. У наредних неколико недеља биће комплетно завршена улица, јер се раде испитивања потонућа. Не треба превише ни журити са радовима, јер је неопходно да се ова улица уради како треба и да траје наредних неколико деценија – казао је Чучковић.
 
{youtube}4hvmfk6RKc0{/youtube}