Комисија за евидентирање штете на оштећеним регистрованим пољопривредним домаћинствима (куће, машине, пољопривредни објекти, стока, пољопривредни усеви, засади и др.) и Комисија за евидентирање штете на оштећеним нерегистрованим пољопривредним домаћинствима и викендицама биће сутра у МЗ Звечка.

Комисија за евидентирање штете на оштећеним индивидуалним објектима радиће у четвртак у следећим улицама: Забран, Шљивице, Браће Југовић, Забрешких партизана и Јована Дучића.

Комисија за евидентирање штете на оштећеним становима је обишла све објекте колективног становања и сада ће радити по позивима. Грађани у чијим становима комисија још није била могу да се јаве на следеће бројеве телефона: 064/8322 516, 064/8322 702 и 064/8322 708.

Комисије за евидентирање штете на моторним возилима примаће пријаве штете грађана на приватним возилима у Ројковцу у канцеларији Месне заједнице Рвати.

Штету могу пријавити грађани из свих месних заједница. Чланови комисије ће преузимати фотографије са фотоапарата или усб-ова и правити записнике извезених возила које су сачинили грађани. Моле се грађани да направе посебан фолдер са фотографијама оштећених возила.