Бојан Димитријевић је данас у прихватном центру у обреновачкој касарни прославио четврти рођендан. У друштву најближих, који су били приморани да напусте своје домове 16. маја због поплаве која је задесила Обреновац, Бојан је дочекао свој рођендан.

У привременом смештају у обреновачкој касарни смештено је око 400 Обреновчана који још увек немају услова да се врате у своје домове.

Бојанова мајка Борка Петровић захвалила се на рођенданској прослави.
 
– Морам да се захвалим свима који су нам омогућили да Бојану прославимо рођендан. Ова катастрофа која нас је задесила није била разлог да заборавимо његов дан. Нама, који смо све изгубили у поплави, ово пуно значи и хвала војницима и свима који нам помажу и труде се да колико толико овде водимо нормалан живот – казала је Борка Петровић.
 
 
Иван Јегоровоић, помоћник председника Градске општине Обреновац, је рекао да не смемо дозволити да као друштво занемаримо овакве догађаје.
 
– Ово су мале ствари, али је и ово мало усрећило Бојана. Ја сам свестан да у овом објекту имамо минималне услове за живот наших суграђана, али шта је ту је. Задесила нас је ова катастрофа и ако будемо заборавили овакве ствари мислим да нећемо успети да превазиђемо овај проблем који имамо. Волео бих да се што мање рођендана прослави у касарни и да се ови људи што пре врате својим кућама – рекао је Јегоровић.
 
 
Командант касарне мајор Никола Мисаиловић честитао је рођендан малом Бојану у своје име и у име Војске Србије и пожелео свима да се што пре врате у своје домове и уобичајеном животу.
 
{youtube}R1PpKc4tNKc{/youtube}