Комисија за евидентирање штете на оштећеним регистрованим пољопривредним домаћинствима (куће, машине, пољопривредни објекти, стока, пољопривредни усеви, засади и др.) и Комисија за евидентирање штете на оштећеним нерегистрованим пољопривредним домаћинствима и викендицама биће данас у Грабовцу и на Забрежју.

Комисија за евидентирање штете на оштећеним индивидуалним објектима радиће у уторак у следећим улицама: Милоша Црњанског, Јована Скерлића, Шљивице, Краља Петра Првог, Краља Милана (од Краља Петра Првог до Влашке баште), Светог Саве, Милоша Обреновића, Војводе Мишића, Саве Ковачевића, Четврта улица, Рваћанска (од Бранислава Нушића и од Немањине), Милоша Обилића, Купиначка, Грачаничка, Милована Глишића, Браће Југовића. 

Комисија за евидентирање штете на оштећеним становима је обишла све објекте колективног становања и сада ће радити по позивима. Грађани у чијим становима комисија још није била могу да се јаве на следеће бројеве телефона: 064/8322 516, 064/8322 702 и 064/8322 708.

У уторак, 24. јуна, у периоду од 09.00 до 17.00 часова, чланови Комисије за евидентирање штете на моторним возилима примаће пријаве штете грађана на приватним возилима у Ројковцу у канцеларији Месне заједнице Рвати.

Штету могу пријавити грађани из свих месних заједница. Чланови комисије ће преузимати фотографије са фотоапарата или усб-ова и правити записнике извезених возила које су сачинили грађани. Моле се грађани да направе посебан фолдер са фотографијама оштећених возила.