На предлог Штаба за ванредне ситуације градске општине Обреновац, Веће градске општине Обреновац је на данашњој седници донело закључак да се препоручује јавно комуналним предузећима чији је оснивач Градска општина Обреновац да ослободе од плаћања комуналних услуга све кориснике са територије Градске општине Обреновац, за месеце мај и јун 2014. године.

Због катастрофалних поплава у Градској општини Обреновац које су се десиле средином маја 2014. године и огромне штете настале на комуналним системима и објектима у јавном и приватном сектору, те прекида рада ових система и немогућности нормалног функционисања, пружања и коришћења услуга од стране свих корисника, препоручено је јавно комуналним предузећима чији је оснивач Градска општина Обреновац да ослободе од плаћања комуналних производа и услуга све кориснике са територије Градске општине Обреновац, за мај и јун 2014. године.

Јавно комунална предузећа чији је оснивач Градска општина Обреновац су: ЈКП ”Обреновац”, ЈКП ”Водовод и канализација” Обреновац, ЈКП ”Топловод” Обреновац и ЈКП ”Паркинг сервис” Обреновац.

{youtube}3EfCMnXvsho{/youtube}