У понедељак, 9. јуна, у периоду од 09.00 до 17.00 часова, чланови Комисије за евидентирање штете на моторним возилима примаће пријаве штете грађана на приватним возилима у Ројковцу на 2 локације: у канцеларији Месне заједнице Рвати и у шаховском клубу ”Код Белог”.

Штету могу пријавити грађани из Месних заједница Рвати и Дудови, из насеља Тополице, као и из следећих улица: Вука Караџића, Краља Петра Првог, Краља Александра Првог, Карађорђеве и Кнеза Михаила. 

Чланови комисије ће преузимати фотографије са фотоапарата или усб-ова и правити записнике извезених возила које су сачинили грађани. Моле се грађани да направе посебан фолдер са фотографијама оштећених возила.

Захтеви осталих грађана неће бити примани како се не би стварале беспотребне гужве на пунктовима.

Комисија за евидентирање штете у малим предузећима радиће у понедељак у следећим улицама: Милоша Обреновића, робна пијаца, Светог Саве, Немањина, Александра Аце Симовића.

Комисија за евидентирање штете на оштећеним индивидуалним објектима радиће у понедељак у следећим улицама: Саве Ковачевића, Арчибалда Рајса, Сремског фронта, Милоша Обреновића (парна страна), Војводе Мишића, Доситејева, Немањина (парна страна), Фрушкогорска, Попа Леонтија Марковића, Шљивице, Зидарска, Раденка Ранковића, Ивана Штагљара, Св. Владике Николаја.

Комисија за евидентирање штете на оштећеним становима радиће у понедељак у следећим улицама: Проте Матеје Ненадовића, Немањина, Узун Миркова, Милоша Обреновића, Бранислава Нушића, Арчибалда Рајса.

Комисија за евидентирање штете на оштећеним регистрованим пољопривредним домаћинствима (куће, машине, пољопривредни објекти, стока, пољопривредни усеви, засади и др.) и Комисија за евидентирање штете на оштећеним нерегистрованим пољопривредним домаћинствима и викендицама биће данас у Великом Пољу.