Због ефикаснијег наставка образовно- васпитног рада и завршетка наставне године на састанку одржаном у просторијама Министарства просвете, науке и технолошког развоја коме су присуствовали директори основних школа са територије општине Обреновац, Гордана Цветковић, начелник школске управе Београд и др Славица Јашић, руководилац Групе за послове основног образовања и васпитања,

договорено је да се седишта, документација и евиденција из основних школа са подручја општине Обреновац, осим у ОШ “Милош Црњански“ на Чукарици, измести у још неколико основних школа на територији града Београда, и то:

– ОШ “Јефимија” из Обреновца у ОШ “Филип Кљајић Фића”, општина Чукарица;
– ОШ “Посавски партизани” из Обреновца у ОШ “Радојка Лакић” на Савском венцу и
– ОШ “Јован Јовановић Змај” из Обреновца у ОШ “Исидора Секулић”, такође, на Савском венцу. Документација и евиденција из ове школе биће измештена када се за то стекну услови, односно, када се документација осуши.

Директори наведених основних школа са територије општине Обреновац ће позвати чланове свог колектива да се јаве и дођу у измештена седишта школа у уторак, 27. маја 2014. године, како би се укључили у активности неопходне за завршетак наставне године.

Извор: www.mpn.gov.rs