У суботу, 12. априла, у позоришној сали Спортско-културног центра “Обреновац”, биће приказани филмови “Рио 2. део” и “Капетан Америка: Зимски војник”.

Субота, 12. април од 16.30 сати и 18.30 сати

Рио 2. део, 3Д анимирани, синхронизован на српски.
Трајање 101 минут.
Режија Carlos Saldanha.
Улоге у синхронизацији: Драган Мићановић, Ана Софреновић, Срђан Тимаров.

Плавко, плава ара, живи савршени живот у Рио де Жанеиру са својом вољеном женом Бисерком и њихово троје деце. Али, када Бисерка одлучи да деца морају да науче да живе као и све праве птице, ствари се компликују… Породица одлази из магичног РИо Де Жанеира у непознате шуме Амазоније, у којима се Плавко, као смотана градска птица, не сналази баш најбоље. Бројне авантуре се дешавају на путу, али за највећу од свих – упознавање са Бисеркином породицом, нису били спремни…

Субота, 12. април од 20.30 сати

Капетан Америка: Зимски војник, 3Д акциони, авантура, СФ.
Трајање 136 минута.
Режија Antony Russo.
Улоге: Chris Evans, Sebastian Stan.

После катаклизмичних догађаја у Њујорку с Осветницима, налазимо Капетана Америку како покушава да се прилагоди модерном свету. Али кад његове ШИЛД колеге претрпе напад, он ће се упетљати у мрежу интриге која прети да угрози цео свет. Удружен са Црном Удовицом, покушаће да разоткрије огромну заверу док ће се борити са професионалним убицама послатим да га заувек ућуткају. Кад открију какав је читав злочиначки план, Капетан Америка и Црна Удовица ће потражити помоћ новог савезника Сокола. Међутим, ускоро ће се наћи у борби с неочекиваним и моћним непријатељем – Зимским војником.

Телефон благајне 8723-072. Радно време на дан пројекције један сат пре пројекције филма.
Цена улазнице је 250 динара.