Данас је у Вукићевици на месту погибије мајора Небојше Тепавца, у присуству представника Градске општине Обреновац, породице, припадника 250. Ракетне бригаде за противаздушна дејства и ученика Основне школе “Грабовац” одржан помен.

 
Комадант Другог ракетног дивизиона за противваздухопловна дејства, мајор Дејан Миленковић, захвалио се свима на присуству и истакао да се сваке године присећамо тешког и злог времена и трагичног догађаја.
 
 
– Погобија мајора Тепавца је опомена и успомена на једно тешко време. Овде се пре 15 година налазио ватрени положај 8. Ракетног дивизиона РВ ПВО који је извршавао задатак одбране вездушног простора Србије. Борбену послугу је чинило десетак храбрих војника и старешина. Они су истовремено били нападнути са три стране и нису могли да избегну против радарску ракету која их је директно погодина у 2.20 иза поноћи. Тад је рањено пет припадника јединице, а на на нашу велику жалост мајор Небојша Тепавац је погинуо. Он је на олтар отаџбине положио оно највредније, положио је свој живот. Данас, 15 година касније, једна од централних  улица у Обреновцу носи његово име и сви припадници 250. Ракетне бригаде за противаздушна дејства су неизмерно на томе захвални Градској општини Обреновац која је омогућила да успомена на мајора Тепавца живи вечно – рекао је мајор Миленковић.
 
 
Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић рекао је у обраћању присутнима:
 
– Мајор Небојша Тепавац је симбол пркоса и симбол наше снаге да успевамо да се одбранимо кроз векове од насртаја на нашу државу. Градска општина Обреновац неће никада заборавити припаднике војске Србије и све оне који су свој живот дали да би ми данас живели у миру, слободи и благостању. Ми ћемо се трудити да нова покољења чују истину о томе како су и на који начин наши хероји положили животе за слободу Обреновца и Србије – казао је Чучковић.
 
{youtube}h7UDTJanoss{/youtube}