Након отварања испоставе полицијске станице у Стублинама, данас је на иницијативу Савета месне заједнице Грабовац отворена и испостава полицијске станице у Грабовцу. У реновираним просторијама Дома културе у Грабовцу једна канцеларија је додељена полицијској станици на коришћење.

Председник општине Обреновац Мирослав Чучковић је припадницима полицијске станице у Обреновцу пожелео срећан рад у просторијама нове канцеларије у Грабовцу. 

– Овим путем вам желим што мање посла, а да се мештани Грабовца и околних села осећају што сигурније. За општину Обреновац је безбедност грађана најбитнија. После директних избора чланова савета месних заједница, дошло је време да се у канцеларије месних заједница врати држава Србија и да на тај начин поново буде место окупљања људи – рекао је Чучковић.

Заменик председника општине Драгослав Мршевић је истакао да је отварање ове станице наставак  веома добре и успешне сарадње општине и полицијске станице.

– Идеја нам је да у одређеном броју месних заједница које представљају својеврсне центре лоцирамо полицијске станице у сврху превентиве и повећања безбедности. Идеја нам је да још нека села добију овакве испоставе, као и нека велика градска насеља као што је насеље Ројковац – казао је Мршевић.

{youtube}y06zVvjbGuc{/youtube}