11., 12. и 13. новембра, у 16.00, 18.00 и 21.00 сат, у позоришној сали Спортско-културног центра “Обреновац” биће приказан филм “Војна академија 2”. 

Шта се догодило са јунацима популарне Војне академије од тренутка када смо их последњи пут срели? Које су последице саобраћајне несреће Стошића? Хоће ли се Надица опоравити? Шта се десило са Рисом и Зимче? Ко ће завршити академију, а ко одустати?

Генерација кадета која је освојила срца милиона наставља своје авантуре. Крај школовања се приближава и притисак на младе људе расте. Свакодневни живот на академији, захтевна обука и високи стандарди школовања преплићу се са приватним проблемима и искушењима амбициозних младих људи који се налазе на животној прекретници.

Главне улоге: Бојан Перић, Радован Вујовић, Иван Михаиловић, Бранко Јанковић, Јелисавета Орашанин, Тијана Печенчић, Драгана Дабовић, Никола Ракочевић, Тамара Драгичевић, Невена Ристић.
У осталим улогама: Софија Рајовић, Слободан Стефановић, Милош Тимотијевић, Горан Јокић, Александар Радојичић, Љубомир Бандовић, Небојша Миловановић, Бранислав Лечић, Тихомир Станић, Војислав Брајовић, Ивана Михић, Марија Миловановић.
Режисер: Дејан Зечевић.
Специјални гост: Владо Георгиев.

Цена улазница за пројекције од 16.00 и 18.00 сати је 250 динара, а од 21.00 сат је 300 динара.