Данас је ученицима ОШ “Јован Јовановић Змај”, у име ЈКП “Паркинг сервис” и општине Обреновац, директор “Паркинг сервиса” Славиша Перовић донирао пројектор за обављање наставе у математичком кабинету.

Молбу да им се донира један пројектор за математички кабинет упутиле су наставнице математике из ове школе.

Према речима наставнице Катарине Радојчић ово ће умногоме олакшати наставу и деци омогућити да квалитетније уче математику.

– У врло кратком року наша молба је услишена и морам да изразим захвалност руководству Градске општине Обреновац и директору “Паркинг сервиса” Славиши Перовићу на овом, за нас, јако вредном поклону. Овим наставним средством моћи ћемо више времена да посветимо раду са децом и учењу, јер неће бити губљења времена на писање задатака по табли, а и сва деца ће несметано моћи да прате наставу – казала је Катарина Радојчић.

Директор ЈКП “Паркинг сервис” Славиша Перовић казао је да је друштвено одговорно пословање одлика  овог предузећа. 

– “Паркинг сервис” ће у складу са својим могућностима изаћи у сусрет свима који нам се обрате. Јер “Паркинг сервис” је друштвено одговорно предузеће које мисли о својој заједници и тако ће бити и у будућности. Ово је само један пример како помажемо заједници, а реч је о пројектору који ће омогућити бољи рад наставницима, а деци квалитетнију наставу – рекао је Перовић.

{youtube}Q-G-gZ_AQSE{/youtube}