Удружење грађана “Поверење”, у сарадњи са Волонтерским сервисом општине Обреновац, спроводи хуманитарну акцију под слоганом “Измами осмех”. “Измами осмех” је акција прикупљања новогодишњих пакетића за децу из хранитељских и социјално најугроженијих породица са територије општине Обреновац.

Према доступним подацима око 70 деце из ових породица ове године неће добити пакетић за Нову годину. Удружење грађана “Поверење” и Волонтерски сервис општине Обреновац су позвали грађане Обреновца да у складу са својим могућностима допринесу акцији прикупљања играчака, школског прибора, прибора за хигијену и очуване гардеробе. 

Акцији су се одазвале све основне школе из Обреновца и прикупљен је значајан број играчака и гардеробе. ЈКП “Обреновац” је подржало акцију и помогло у превожењу прикупљенх пакетића. 

Удружењу грађана “Поверење” потребна је помоћ у паковању прикупљених пакетића. Позивамо све заинтересоване да данас од 09.00 до 17.00 часова у малој сали Спортско-културног центра “Обреновац” помогну у паковању.