Продужење важења персонализованих “БусПлус” картица за незапослене почеће од уторка, 24. јула, на продајним местима за њихово издавање.

Картице је могуће продужити на продајним местима “Београђанка” у Масариковој број 5, као и на продајним местима ГСП-а у Скендер беговој 47, Тржном центру на Тргу Републике и у Делиградској 10.

Продужење картица могуће је и у продајним објектима “Темпа” на Вилиним водама бб, Обреновачком друму 3 и Аутопуту за Загреб 35, као и у пословницама МТС-а на Булевару уметности 16а и Обилићевом Венцу 2.

Картице се могу продужити и на шалтерима “Ласте” на Главној аутобуској станици у Младеновцу, Обреновцу, Лазаревцу, Барајеву и Сопоту.

За продужење картице, потребно је да незапослени донесу на увид важећу “БусПлус” картицу, личну карту и потврду Националне службе за запошљавање не старију од 30 дана, а као и до сада, картице ће важити наредних шест месеци.

Радно време шалтера “БусПлуса” у “Београђанки” је радним данима је од 9.00 до 20.00 и суботом од 9.00 до 14.00 часова, док продајна места у Темпу раде свим данима од 9.00 до 2.00 час.