Пријављивање
Пријављивање за програм се врши искључиво путем онлајн формулара.
Формулару се може приступити кликом на овај линк.

Ко може да се пријави
Сви студенти завршних година, како основних тако и мастер односно докторских студија, и дипломци виших школа и факултета свих Универзитета у Србији који имају пребивалиште на територији општине Обреновац. Услов је да су незапослени и да имају до 35 година старости.

Не постоји никакво ограничење у погледу просека оцена.

Сви заинтересовани студенти могу се пријавити на све позиције које одговарају њиховом образовном профилу.

Позиције
Јавна предузећа и Управа градске општине Обреновац су према својим потребама отвориле понуђене позиције. На њима је одлука које кадрове преферирају и за колико практиканата имају места. Могуће је да је у неким случајевима начињен превид, па у траженом профилу нису наведени одређени факултети, а могуће је да су намерно изостављени. Уколико се уклапате у профил, без обзира на тражени факултет можете да конкуришете и додате коментар у формулару везан за високу мотивацију и подударност онога што траже и онога што можете да им понудите.

Плата, превоз и топли оброк
Нису обезбеђени.

Колико траје пракса
Пракса траје 3 месеца, 4 сата дневно, радним данима.

Ментори
Сваки практикант ће имати свог ментора из јавног предузећа или Управе градске општине.

Селекција
Административну селекцију кандидата – проверу да ли кандидати испуњавају формалне услове, врши Тим за подршку програму “Добра Пракса”. Након административне селекције пријаве свих кандидата биће прослеђене организаторима праксе који ће по својим критеријумима извршити коначну селекцију.