Грађани Обреновца добили су ново место за спорт и рекреацију на локацији познатијој као “Цевка”, а у оквиру тронедељне акције “Обреновац чистим срцем”. Завршном уређењу и свечаном отварању спортских терена за одбојку, бадминтон и боћање присуствовао је и Алксандар Антић, председник Скупштине града Београда, који је са суграђанима одмерио снаге у стоном тенису.

– Ово је добар дан за младе Обреновчане, који су добили један нови спортски садржај. Обреновац мора бити место у коме ће људи моћи да живе квалитетно и да не морају да долазе у центар града како би остваривали своје друштвене, културне и спортске потребе. Овакве ствари нису луксуз, већ потреба, пре свега младих људи, којима морамо да пружимо прилику да се што више баве спортом – истакао је Антић.

Према речима Драгослава Мршевића, помоћника председника општине Обреновац ово је само почетак уређења ове локације, која заузима око 20 ари. Иначе, житељима ове општине свакодневно су на располагању терени за одбојку на песку, боћање и бадминтон, као и два бетонска стола за стони тенис.

Извор: Беоинфо