Грађевинска сезона у Обреновцу је у пуном јеку. Након припремних радова, Раваничка улица у Малој Моштаници данас је асфалтирана. Након ових радова путари се селе у Месне заједнице Барич, Мислођин и Дражевац.
Помоћник председника Градске општине Обреновац Радован Манојловић нагласио је да су радови свакодневни широм општине Обреновац, упркос високим температурама.

– У Улици Чеде Тодоровића смо у фази пројектовања водоводне мреже и након тога ћемо урадити нов коловоз. Без обзира на велике врућине и годишње одморе, путари ће радити свакодневно широм општине – рекао је Манојловић.

Председник савета месне заједнице Мала Моштаница Иван Лазаревић истакао је значај радова у овом делу општине Обреновац и подсетио да су у претходном периоду широм месне заједнице урађени радови на асфлатирању и проширењу мреже јавне расвете. Он се овом приликом и захвалио општини Обреновац на изузетној сарадњу и најавио наставак улагања у Малу Моштаницу.

Директор Јавног предузећа за изградњу ,,Обреновац” Милан Марошанин подсетио је да је почетком месеца на овој деоници била припрема радова и да је данас завршена деоница дужине 700 метара. Он је овом приликом замолио суграђане да воде рачуна на овом правцу и брину о безбедности у саобраћају.