У току су радови на изградњи новог моста у Улици Аце Тешића у Баричу. С обзиром на то да је стари мост прилично оштећен, приступило се изградњи новог.  Радови ће трајати 50 дана, а до тада мештани из овог дела Барича, требало би да користе алтернативни правац улицом Баричких бораца која води до такозваног Каменог моста. 

 Члан Већа Градске општине Обреновац Предраг Јовановић замолио је мештане Барича за мало стрпљења приликом извођења радова и истакао значај реконструкције овог моста пошто је био у веома лошем стању. Последњи радови на санацији моста извођени су пре више од 30 година.
Дејан Камбер, саветник председника Градске општине Обреновац нагласио је да ће се упоредо изводити и сеча вегетације у овом делу у дужини од 500 метара.
Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић казао је да ће ово паклено лето обележити велики инфраструктурни радови, где ће пре свега бити отворен објекат Старе бање, завршетак реконструције ,,Цевке” и наставак радова на значајним саобраћајницама у свим месним заједницама.
– Први радови на овом мосту показују да ће ово бити један велики грађевински захват, који ће са обе стране захтевати бетонске лепезе које ће ојачати овај простор и цео водоток, висине 6 метара. На овом простору се налази и клизиште које је неколико воћњака из оближњих дворишта однело у канал. Радови ће подразумевати нов мост, са потпуно новим асфалтним слојем и биће у потпуности далеко безбеднији за саобраћај и пешаке – истакао је Чучковић