Реконструкција моста у Улици Аце Тешића у Баричу почеће следеће недеље. Мост је изграђен пре више од 30 година и на њему има великих оштећења тако да је његова реконструкција неопходна.
Члан Већа Градске општине Предраг Јовановић рекао је овом приликом да је мост био у јако лошем стању и најавио почетак радова у току наредне недеље.

– Пројектовање је трајало јако дуго и имали смо неколико проблема са имовинско-правним односима. Мост у Маричића потоку је мало већи и његова реконструкција је трајала више од два месеца. Апелујем на суграђане да буду стрпљиви, да имају разумевања и да користе алтернативни пут – казао је Јовановић.

Радови ће се изводити наредних месец дана.

Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић најавио је да ће радови бити у наредној недељи и у Звечкој.

– Више од километар пута урадићемо у Улици Чеде Тодоровића у сеоском делу Звечке. Тај крај је био заборављен попут овог у Баричу и људи су годинама газили блато. На Скупштини општине Обреновац која је 11. јула биће опредељена средства да се поред пута одмах уради и водовод у Улици Чеде Тодоровића. На овај начин подједнако бринемо о свим деловима општине – истакао је Чучковић.